Werken bij
Van Grafhorst

Ben jij klaar voor een nieuwe werkplek op een dynamisch en modern notariskantoor in hartje Utrecht? Wil je werken bij één van de leukste notariskantoren in de regio Utrecht, met ruim 40 medewerkers en 4 notarissen?

 

 

 

Onze vacatures

Op dit moment zijn we op zoek naar een enthousiaste secretaresse met interesse in vastgoedrecht!  Kijk hiervoor op www.vacaturebanknotariaat.nl , op onze nieuwspagina of op linkedin!

 

Open sollicitatie

Als je enthousiast bent over ons kantoor en denkt dat je een waardevolle aanvulling zou kunnen zijn op ons team, moedigen we je ook van harte aan om een open sollicitatie bij ons in te dienen. We staan open voor het verkennen van mogelijkheden en willen graag kennis maken met jouw vaardigheden, ervaring en passies.

Hoewel we geen garantie kunnen geven dat er direct een geschikte functie beschikbaar is, zullen we je sollicitatie zorgvuldig beoordelen en in overweging nemen wanneer er nieuwe kansen ontstaan. 

Om een open sollicitatie in te dienen, kun je je cv en een motivatiebrief sturen naar Jantien Bröker ‑ de Gooijer.

We stellen het op prijs als je in je motivatiebrief specifiek aangeeft waarom je geïnteresseerd bent in ons kantoor en op welke gebieden je graag zou willen bijdragen.