Werken bij
Van Grafhorst

Ben jij klaar voor een nieuwe werkplek op een dynamisch en modern notariskantoor in hartje Utrecht? Wil je werken bij één van de leukste notariskantoren in de regio Utrecht, met ruim 40 medewerkers en 4 notarissen?

 

Onze vacatures

Ondersteuner Team Ondernemingsrecht

Ben jij een secretaresse, bij voorkeur met enige ervaring in het notariaat, die klaar is voor een nieuwe werkomgeving?

Wij zoeken per direct versterking voor ons team ondernemingsrecht, dat op dit moment bestaat uit 1 notaris, 3 kandidaat-notarissen en 3 secretaresses.

Jouw werkzaamheden zullen onder meer bestaan uit het aanmaken en afwerken van dossiers zoals de oprichting van een BV, de statutenwijziging van een stichting, de overdracht van aandelen of de fusie van twee verenigingen. Maar ook het opstellen van concept akten en direct contact met cliënten behoren tot de mogelijkheden.

Wij bieden jou dan ook een uitdagend vervolg van je carrière in een open werksfeer bij één van de leukste notariskantoren in de regio Utrecht, met ruim 40 medewerkers en 4 notarissen.

Wil je meer weten over de functie of over ons kantoor? Neem dan contact op met Ivo van der Zijl via i.vanderzijl@vangrafhorst.nl of bel 030-2719227.