Het Online Dossier wordt beƫindigd

De afgelopen jaren hebben wij voor het delen van documenten gebruikgemaakt van een klantportaal met de naam Online DossierOp 9 oktober zijn wij overgestapt naar een nieuwe softwareleverancier, die ons in staat zal stellen je nog beter van dienst te zijn. Die overstap heeft echter wel tot gevolg dat wij belangrijke documenten vanaf nu op een andere manier met je zullen delen, namelijk door deze klaar te zetten in een beveiligde omgeving waar je de documenten binnen 28 dagen kunt downloaden.

 

De toegang tot het bestaande Online Dossier blijft nog tot het eind van dit jaar actief. 31 december 2023 wordt het Online Dossier definitief opgeheven, waardoor je documenten niet langer toegankelijk zullen zijn via dat platform.

Daarom raden wij je aan om je documenten tijdig over te zetten naar je eigen digitale omgeving, voor zover je dat niet al had gedaan.

Dit kun je doen door in te loggen op uw Online Dossier en vervolgens onder het tabblad ‘Dossiers’ je documenten te downloaden en ze op te slaan op een van je eigen apparaten of in een eigen beveiligde digitale omgeving (denk aan iCloud, OneDrive, Google of Dropbox).

 

Uiteraard blijven al je documenten ook veilig bij ons bewaard. Je kunt deze altijd bij ons opvragen als je niet meer over een eigen exemplaar beschikt.

 

Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

 

Hartelijk dank voor je begrip en vertrouwen.