Stef Lapien

stef lapien 111906188760

Stef is vastgoedspecialist en is sinds januari 2018 werkzaam bij Van Grafhorst notarissen.

 

Daarvoor was hij 3 jaar in dienst bij een kleiner kantoor in Utrecht en eerder bijna 20 jaar bij AKD advocaten en notarissen in Eindhoven.

 

Door zijn lange loopbaan heeft Stef een zeer brede ervaring in de vastgoedpraktijk, van de overdracht van een kleine garagebox tot een groot kantoorcomplex. Een splitsing in appartementsrechten blijft voor hem telkens opnieuw een uitdaging omdat geen enkel gebouw hetzelfde is, een nieuwbouwproject wordt interessant zodra de tekeningen op tafel komen en mandeligheden, beperkte rechten, erfdienstbaarheden en nutsvoorzieningen juridisch vorm moeten worden gegeven. Door permanente educatie wordt het vak bijgehouden.

 

"Ik vind het belangrijk dat een relatie op je kan bouwen, dat afspraken op tijd worden nagekomen en dat daarbij de kwaliteit van het werk niet wordt vergeten."

 

In zijn vrije tijd is Stef actief in de sportschool en op zijn trompet in de Big Dipper big band.

 

Lees hier een interview met Stef over de levering van een nieuwbouwwoning.


Boekenkast
De waarheid over de zaak Harry Quebert - Joël Dicker
"Eén van de betere boeken die door mij de laatste jaren is gelezen, spanning tot aan het slot, de waarheid over de zaak houd je vast tot het eind. Een aanrader! Winnaar van de Grand Prix du Romain de l'Académie Francaise en de Prix Concours des Lycéens en de Prix Tulipe, een nieuwe Frans-Nederlandse prijs voor de beste Franse roman van het jaar..."


lees meer